Рецепт приготування «печиво горіхове швидке»
Інгредієнти:
  • 250 г маргарину
  • 1 склянка цукру
  • 2 яйця
  • 1/2 склянки очищених горіхів
  • щіпка соди
  • борошно 2 склянку
  • цукор з корицею для обсипання.
Маргарин розтерти з цукром, додати яйця, порубані горіхи, соду і борошно (щоб тісто було не тягуче, але і не туге). Розділити на 4 частини, скачати у вигляді ковбасок і викласти на деко на деякій відстані один від одного. Змастити ковбаски жовтком, розмішаним з водою, посипати корицею з цукром. Випікати 20-25 хвилин при 200 град. Порізати готові ковбаски по діагоналі на шматочки в гарячому вигляді.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 218 | Теги: цукром, Яйця
Всього коментарів: 0
avatar