Рецепт приготування «манделах - рейнське печиво (німецька кухня)»
Інгредієнти:
  • 500 р. борошна
  • 4 яйця
  • 100 - 150 р. масла
  • 150 р. цукру
  • по 1/4 чайної ложки кардамону і гвоздики
  • цедра лимона
  • сіль
  • сухі дріжджі
  • жир для смаження.
Яйця збити з цукром, додати прянощі і борошно. Масло розтопити і обережно змішати з борошном і сухими дріжджами. Тісто добре вимісити, за допомогою чайної ложки розділити на невеликі кульки. Кинути їх в киплячий жир і смажити, як пончики. Готові кульки посипати цукровою пудрою.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 265 | Теги: Яйця
Всього коментарів: 0
avatar