Рецепт приготування «салат з томатів з бринзою і насінням соняшнику»
Інгредієнти:
300 г несолоної бринзи; 5 не дуже стиглих томатів; 1/2 склянки або трохи більше розпечених насіння соняшнику; 2 столових ложки кунжутного масла; рослинне масло за смаком; невеликий пучок свіжої зелені.
Бринзу нарізати кубиками зі стороною в 1 сантиметр. Томати нарізати приблизно такими ж кубиками. Викласти в миску, додати попередньо прокаленные в духовці насіння соняшнику, кунжутне масло, рослинна олія (краще всього кукурудзяна, але можна і соняшникова) і дрібно порізану зелень: ту, яку ви віддаєте перевагу. Обережно перемішати. Викласти в салатник, зверху посипати насінням.