Мед вишняк
Інгредієнти:
  • 2 кг. меду
  • 4 склянки води
  • 4 - 5 кг вишні.
Мед покласти в емальовану каструлю або таз для варіння варення, залити водою і зварити сироп, періодично помішуючи і знімаючи піну. В бутель з вузькою шийкою або в бочонок викласти промиту вишню без кісточок і залити її охолодженим сиропом. Ємність накрити сирої ганчіркою і залишити в теплому приміщенні на 3 дні для бродіння. Коли суміш забродить, винести бутель в льох і, заткнувши отвір згорнутим шматком полотна, залишити для дозрівання. Через 3 місяці мед готовий для вживання. Однак смак його буде тим краще, чим довше витримка.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 207 | Теги: залити, мед
Всього коментарів: 0
avatar