Компот із свіжих быстрозамороженных абрикосів, айви і яблук
Інгредієнти:
  • 35 г абрикос
  • 35 г айви
  • 30 г яблук
  • 20 г цукру
  • 10 г лимонного соку або 1 г лимонної кислоти
  • 1 лимона
  • кориці
  • цедри.
Абрикоси, айву і яблука відтанути, нарізати скибочками, покласти у фарфоровий або фаянсовий посуд, влити приготований охолоджений сироп, додати лимонний сік або лимонну кислоту, акуратно перемішати, а потім розкласти у вази або салатники. При подачі зверху покласти шматочок лимона.Для приготування сиропу всипати в каструлю цукор, залити його гарячою водою(40 г на порцію), додати корицю, лимонну цедру і кип'ятити 8-10 хвилин.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 185
Всього коментарів: 0
avatar