Компот із свіжих быстрозамороженных абрикосів, айви і яблук
Інгредієнти: - 35 г абрикос
- 35 г айви
- 30 г яблук
- 20 г цукру
- 10 г лимонного соку або 1 г лимонної кислоти
- 1 лимона
- кориці
- цедри.
Абрикоси, айву і яблука відтанути, нарізати скибочками, покласти у фарфоровий або фаянсовий посуд, влити приготований охолоджений сироп, додати лимонний сік або лимонну кислоту, акуратно перемішати, а потім розкласти у вази або салатники. При подачі зверху покласти шматочок лимона.Для приготування сиропу всипати в каструлю цукор, залити його гарячою водою(40 г на порцію), додати корицю, лимонну цедру і кип'ятити 8-10 хвилин.
|
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014) |
Переглядів: 185
|