Кисіль яблучний з сиропом (густий)
Інгредієнти:
  • 40 г свіжих яблук
  • 20 г цукру
  • 15 г крохмалю; для сиропу: 5 г журавлини
  • 10 г цукру
  • 15 г води
Густий яблучний кисіль з сиропом готувати так само, як кисіль з свіжих яблук середньої густини за рецептом «Кисіль з яблук», але із збільшеною нормою закладки крохмалю. Кисіль полити охолодженим сиропом або подати його окремо соуснику,Для приготування сиропу журавлину перебрати, промити, всипати в посуд, ретельно розім'яти дерев'яним товкачем, після чого залити гарячою водою і нагріти до кипіння. Готовий журавлинний відвар процідити через сито або марлю, розчинити в ньому цукор, знову довести до кипіння і потім охолодити.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 189 | Теги: сиропом, кисіль
Всього коментарів: 0
avatar