Рецепт приготування «марцепановая паста 2.»
Інгредієнти:
  • Вихід: 900 г1-2 яйця
  • 2 жовтки
  • 225 г цукру
  • 225 г цукрової пудри
  • 450 г меленого мигдалю
  • 6 крапель ванільної есенції
  • 2 чайні ложки лимонного соку.
Змішайте в мисці 225 г цукру і цукрову пудру, потім додати мелений мигдаль. Окремо змішайте 2 жовтки, 2 цілих яйця, лимонний сік і ванільну есенцію. Зробіть у центрі цукрової суміші поглиблення, влийте в нього яєчну суміш і добре перемішайте. Посипте цукровою пудрою робочу поверхню і вимісіть марципанову масу до гладкости.Можно замінити мигдаль лісовими горіхами, кількість цукрової пудри збільшити до 275 г, а кількість яєць зменшити до одного цілого яйця.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 312 | Теги: цукрової, Яйця
Всього коментарів: 0
avatar