Рецепт приготування «банани в соусі з йогурту (кела райта)»
Інгредієнти: - 4 невеликих
- міцних
- стиглих банана
- 2 чашки (475 мл) йогурту
- 1 ч.л. солі
- 1/2 ч.л. цукру
- 3 ст.л. нарізаних листя свіжої м'яти
- 2 ст.л. топленого або рослинного масла
- 2 ч.л. насіння гірчиці
- 1 стручок свіжого гострого перцю
- очищений від насіння і дрібно нарізаний
Очистіть банани і наріжте по діагоналі скибочками по 3 мм завтовшки. Відкладіть. Збийте вінчиком йогурт, сіль, цукор і листя м'яти в мисці. Потім додайте нарізані бананы.В маленькій каструлі нагрійте топлене або рослинне масло на середньому вогні. Додайте насіння гірчиці і накрийте кришкою; зніміть каструлю з вогню, коли насіння перестануть тріщати і підстрибувати. Киньте туди нарізаний перець, струсніть каструлю, щоб компоненти змішалися, потім влийте приправу в йогурт. Ретельно перемішайте і накрийте кришкою. Перед подачею до столу бананова райта повинна постояти в холодильнику не менше години.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 329
|