Рецепт приготування «банани в соусі з йогурту (кела райта)»
Інгредієнти:
  • 4 невеликих
  • міцних
  • стиглих банана
  • 2 чашки (475 мл) йогурту
  • 1 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. цукру
  • 3 ст.л. нарізаних листя свіжої м'яти
  • 2 ст.л. топленого або рослинного масла
  • 2 ч.л. насіння гірчиці
  • 1 стручок свіжого гострого перцю
  • очищений від насіння і дрібно нарізаний
Очистіть банани і наріжте по діагоналі скибочками по 3 мм завтовшки. Відкладіть. Збийте вінчиком йогурт, сіль, цукор і листя м'яти в мисці. Потім додайте нарізані бананы.В маленькій каструлі нагрійте топлене або рослинне масло на середньому вогні. Додайте насіння гірчиці і накрийте кришкою; зніміть каструлю з вогню, коли насіння перестануть тріщати і підстрибувати. Киньте туди нарізаний перець, струсніть каструлю, щоб компоненти змішалися, потім влийте приправу в йогурт. Ретельно перемішайте і накрийте кришкою. Перед подачею до столу бананова райта повинна постояти в холодильнику не менше години.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 329
Всього коментарів: 0
avatar