Рецепт приготування «крем "карамель"»
Інгредієнти:
  • 25 г цукру
  • 50 г молока
  • 30 г яйця
  • 10 г масла вершкового
  • 1 г ваніліну або ванілі 1 паличку
Яйця розтерти з цукром (2/3 норми) і ваніліном, розвести холодним молоком і процідити. З цукру, що залишився приготувати карамель. Для цього цукор насипати на алюмінієву сковороду, додати невелику кількість води (тільки змочити цукор) і варити, періодично помішуючи, до утворення маси коричневого кольору. Половину готової карамелі з'єднайте з яєчно-молочною сумішшю, а решту рівномірно розлити в порційні формочки, змащені маслом. Потім формочки заповнити яєчно-молочною сумішшю, поставити на деко з водою і запекти в жаровій шкафу.Крем викласти з форми у порцелянову вазочку або на пиріжкову тарілку і подати гарячим або охолодженим.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 305 | Теги: формочки, яєчно-молочною
Всього коментарів: 0
avatar