Просіяти борошно у велику миску, додайте прянощі і сіль. Влийте розтоплене гі або вершкове масло. Втирайте його в борошно, поки тісто не стане схоже на великі крихти хлеба.В іншій мисці розімніть банани, додайте цукор, з'єднайте з борошном і ретельно перемішайте. Якщо вологи недостатньо для формування тіста, додайте ще розім'ятих бананів або 1-2 ложки теплої води. Якщо тісто прилипає до рук, додайте борошна. Місіть тісто кілька хвилин, поки воно не стане однорідним і досить крутым.Пусть тісто постоїть 15-30 хв. В каструлі нагрійте топлене або рослинне масло на середньому вогні. Капніть кілька крапель цієї олії на поверхню, де ви збираєтеся розкачувати тісто, зробіть з нього 16 кульок і розкачайте їх на тонкі коржі (2-3 мм завтовшки). Коли масло почне диміти, зменшіть вогонь і покладіть пурі в масло. Він на секунду потоне, потім з шипінням підніметься на поверхню. Відразу ж м'яко занурте його в масло зворотною стороною шумівки, поки воно не вздуется , як м'ячик. Потім підсмажте пурі з іншого боку кілька секунд і покладіть на ребро в друшляк, щоб масло стекало.Тесто для цих пурі слід місити до тих пір, поки воно не стане пружним, а смажити їх потрібно до золотисто-коричневого кольору.