Рецепт приготування «жюльєн з грибів»
Інгредієнти: - Свіжі гриби 1 кг
- цибуля 1 кг
- сметана 0.5 л
- борошно
- спеції.
Дрібно порізати будь-які свіжі гриби (в ідеалі - шампіньйони ), дрібно порізати цибулю, співвідношення цибулі і грибів за об'ємом 1:1, обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору, скласти в глибоку каструлю. Приготувати соус: сметану залити 0,5 л окропу, перемішати і додати 1-2 столові ложки борошна, перемішати, залити соусом гриби з цибулею. Посолити, поперчити сильніше червоним меленим перцем, додати аджино-мото. Поставити гасити на повільний вогонь до повної готовності цибулі і грибів. В кінці готування додати 2-3 зубчики часнику. Якщо ви любите рідкіше, потрібно додати побільше води і сметани. Подавати гарячим. Дуже смачно! Приємного апетиту!
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 193
|