Рецепт приготування «жюльєн особливий»
Інгредієнти: - 300 г курячого м'яса
- 0
- 5 кг печериць
- 1 велика цибулина
- 200 г сметани (можна і більше)
- 300 г твердого сиру
- рослинне масло
- борошно
- сіль і перець за смаком.
Відварити курку до готовності (у солоній воді). Нашаткувати цибулю, обсмажити в рослинній олії разом з промитими (але не відвареними!) нарізаними шампіньйонами (посоливши і поперчив). Далі додати ст. ложку борошна і дрібно нарізане куряче м'ясо, трохи бульйону, продовжуючи обсмажувати. Потім все перекласти в глибоку посудину типу гусятниці (але поменше), додати курячий бульйон (щедро), сметану (так само), накрити кришкою і поставити в розігріту духовку. Гасити недовго, хвилин 15, засипати тертим сиром, знову поставити в духовку і тримати там, поки сир не розплавиться. Вживати можна як в гарячому, так і в холодному вигляді (кому що більше подобається). Bon appetit!
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 232
|