Рецепт приготування «корейський салат»
Інгредієнти:
  • 200 г квасолі
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 цибулина
  • 3 моркви
  • 100 г майонезу
  • 3 яйця
  • 1 банка консервів в олії.
Квасолю відварити в підсоленій воді, викласти на дно глибокої чашки. Цибулю обсмажити на олії, підсолити, покласти шаром зверху квасолі. Наступний шар - аналогічним чином обсмажена терта морква. Далі кладуть консерви (рідина попередньо злити), останній шар - дрібно посічені відварені яйця. Зверху залити майонезом, залишити просочитися.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 269 | Теги: квасолі, олії
Всього коментарів: 0
avatar