Компот зі свіжих і консервованих фруктів
Інгредієнти: - 20 г груш або яблук
- 20 г дині
- 15 г винограду
- 20 г консервованих персиків
- 15 г консервованих слив
- 10 г черешні консервованої
- 35 г сиропу від фруктів
- 20 г цукру
- 50 г води
Свіжі груші або яблука обробити так само, як для «Компот зі свіжих яблук або груш».Дыню очистити, розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати шматочками у формі трикутників, чи ромбів, залити гарячим сиропом і охладить.Виноград перебрати і промити. Консервовані персики нарізати часточками. Підготовлені свіжі і консервовані плоди та ягоди розкласти в порційний посуд і залити сиропом від консервованих фруктів, в який додати цукровий сироп.
|
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014) |
Переглядів: 201
|