Рецепт приготування «морозиво з персиками»
Інгредієнти:
  • 75 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру
  • 15 г консервованих персиків
  • 20 г сиропу від персиків
  • 5 г цукру
  • 10 г мигдалю або волоських горіхів
  • 26 г вершків
Консервовані персики розрізати навпіл, мигдаль занурити в окріп на 4-5 хвилин, очистити від шкірки, дрібно нарубати і обсмажити. Одночасно підготувати густий цукровий сироп, в який додати сироп від персиків. При подачі покласти 2-3 кульки вершкового морозива в вазочку, а на нього помістити персики. Все це полити підготовленим сиропом і посипати мигдалем. Навколо фруктів випустити з паперової трубочки ретельно збиті сливки.Мороженое можна подавати з консервованими грушами, абрикосами, свіжої суницею, малиною.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: персиків, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar