75 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру
15 г консервованих персиків
20 г сиропу від персиків
5 г цукру
10 г мигдалю або волоських горіхів
26 г вершків
Консервовані персики розрізати навпіл, мигдаль занурити в окріп на 4-5 хвилин, очистити від шкірки, дрібно нарубати і обсмажити. Одночасно підготувати густий цукровий сироп, в який додати сироп від персиків. При подачі покласти 2-3 кульки вершкового морозива в вазочку, а на нього помістити персики. Все це полити підготовленим сиропом і посипати мигдалем. Навколо фруктів випустити з паперової трубочки ретельно збиті сливки.Мороженое можна подавати з консервованими грушами, абрикосами, свіжої суницею, малиною.