Рецепт приготування «морозиво крем-брюле»
Інгредієнти:
  • 100 г морозива вершкового масла або вершкового пломбіру
  • 2 г карамелі (паленого цукру)
  • молоко або вершки
Цукор змішати з молоком або вершками у співвідношенні 1:1,5. Отриману масу, безперервно помішуючи, нагрівати на плиті до тих пір, поки вона не придбає густої консистенції, світло-коричневого забарвлення та характерного аромату. Потім цю масу з'єднати з вершковим мороженым.Для виготовлення крему-брюле цукор, вершки або молоко взяти із загальної кількості продуктів, передбачених розкладкою для виготовлення морозива.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 174 | Теги: вершки, виготовлення
Всього коментарів: 0
avatar