Налийте молоко в широку толстодонную каструлю з чавуну або нержавіючої сталі і поставте на сильний вогонь. Коли молоко готове закипіти і піднятися, зменшіть вогонь, щоб молоко не кипіло постійно, але не втікала. Уварювання молока вимагає терпіння - воно займає близько години. Періодично помішуйте помішуйте молоко, щоб воно не пригоріло. По мірі загусання молока помішуйте швидше,користуючись дерев'яною ложкою. Чим сильніший вогонь, на якому упаривается молоко, тим енергійніше його потрібно розмішувати, щоб воно не пригорело.Когда молоко перетвориться на густу пасту і лопаточка буде залишати на ньому швидко зникаючий слід, додайте цукор і масло. Продовжуйте варити, по-прежднему помішуючи, поки молоко не стане зовсім густим і клейким. Варіть його до тих пір, поки вам не здасться, що воно більше не увариться. Після цього варіть ще кілька минут.бурфи смачно саме по собі, але, якщо ви хочете ароматизувати його, можете додати подрібнені горіхи, ваніль, підсмажений кокосовий горіх, розмелені насіння кардамону - це звичайні ароматизатори для бурфи.Выложите бурфи на змащений маслом деко. Коли воно охолоне, надайте йому форму квадрата 2,5 см завтовшки. Коли бурфи затвердіє, наріжте його на кусочки.Эту молочну солодкість готують, уваривая молоко на сильному вогні до косистенции густої пасти. В отриману пасту додають цукор і дають їй охолонути і затвердіти. Ніжний смак свіжого бурфи з лишком окупає час, витрачений на його приготовление.Если ви хочете приготувати більш густе бурфи, масла і простого молока візьміть вершки або суміш вершків і молока в співвідношенні два до одного.