Рецепт приготування «марцепановая паста 1.»
Інгредієнти:
  • Вихід: 700 г2 яйця
  • 175 г цукрової пудри
  • 350 г меленого мигдалю
  • 4 краплі ванільною есенції
  • 1 чайна ложка лимонного соку.
Злегка збийте в мисці яйця. Змішайте цукор з цукрової пудрою і з'єднайте з яєчною масою. Поставте миску на каструлю з киплячою водою і, помішуючи, варіть до кремоподібного стану. Снимите.Положите в миску мелений мигдаль, додайте ванільну есенцію, лимонний сік і злегка збийте ложкою - повинна вийти м'яка паста. Викладіть пасту на посипану цукровою пудрою робочу поверхню і місіть її до гладкості. Намагайтеся не перестаратися, інакше виступить масло.Марципаны, виготовлені цим способом, слід використовувати в теплому вигляді, поки вони не втратили пластичність.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 277 | Теги: пудрою, злегка
Всього коментарів: 0
avatar