Рецепт приготування «салат "золотий гребінець"»
Інгредієнти:
  • 200 гр. відвареного курчати
  • 100 гр. відварених грибів
  • 1 солоний або свіжий огірок
  • 2 моркви
  • 2 ст.л. зеленого горошку
  • 4 ст.л. сметани
  • зелень і сіль за смаком.
Курчати відварити, остудити, відокремити м'якоть від кісток і нарізати скибочками. Варені моркву і гриби, а також огірки нарізати дрібними кубиками. Усе з'єднати, додати зелений горошок, посолити, заправити сметаною. Салат викласти гіркою. Прикрасити зеленню і вирізаним з моркви "гребінцем".
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 228 | Теги: моркви, огірки
Всього коментарів: 0
avatar