Головна сторінка
Список рецептів
Зв'язок з адміністрацією
Реєстрація
|
Вхід
Кухар-ЮА
Кухар-ЮА
Головна
»
Статті
»
Напої
Сік з гарбуза
Інгредієнти:
1 кг гарбуза
50 -150 г цукру.
Підготовлену гарбуз подрібнити. Заправити соковарку і варити масу 45-60 хв., рахуючи від моменту закипання води в соковарці. Гарячий сік розлити у підготовлені банки і пляшки і пастеризувати при 85°С 15 хв.
Категорія:
Напої
|
Додав:
nataliycom
(09.12.2014)
Переглядів:
281
|
Теги:
сік
,
гарбуза
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити