Рецепт приготування «марцепановая паста 5.»
Інгредієнти:
  • 300 г солодкого і 10 г гіркого мигдалю
  • 300 г цукру
  • 2 столові ложки рожевої води.
Мигдаль очистити від шкірки і добре підсушити в нежаркій духовці (гарячі ядра легше очистити від тонкої коричневої шкірки, якщо покласти їх на серветку, зав'язати кінці, перетерти ядра руками і просіяти крізь друшляк). Приготувати марципанову масу, як сказано вище і залишити в холодильнику на ніч. Потім розділити масу на кульки потрібних розмірів, просушити їх в теплій духовці, остудити і покрити шоколадною глазур'ю або розтопленим шоколадом, змішаним з невеликою кількістю гарячої води.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 316 | Теги: духовці, шкірки
Всього коментарів: 0
avatar