Рецепт приготування «апельсинове морозиво»
Інгредієнти:
  • Цедра 3 апельсинів
  • 1 склянку лимонного соку
  • 1 лимона
  • 1 склянка цукру
  • 2 склянки води
  • 1 чайна ложка желатину.
Зварити цукровий сироп, додати натерту на тертці апельсинову цедру, попередньо видаливши білу шкірку, володіє гірким смаком. Змішати з ретельно розтертої м'якоттю 1 лимона, влити лимонний сік, додати желатин, попередньо замочений у невеликій кількості холодної води. Отриману суміш процідити і помістити в мороженицю.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 244 | Теги: води, лимона
Всього коментарів: 0
avatar